Menu Sluiten

Belangrijke info voor gebruik

Welkom bij onze chatbots! We zijn verheugd om met je te praten en je vragen te beantwoorden. We willen echter benadrukken dat onze chatbot is gebaseerd op generatieve AI-technologie. Hoewel we ons best doen om nuttige en accurate informatie te verstrekken, zijn er enkele belangrijke punten die je moet begrijpen:

Mogelijke Onwaarheden
De gegenereerde tekst van onze chatbot kan onwaarheden bevatten. Hoewel we voortdurend werken aan het verbeteren van de nauwkeurigheid, kunnen er situaties zijn waarin de informatie niet volledig juist is. We raden je aan om altijd kritisch te blijven en informatie te verifiëren, vooral bij belangrijke beslissingen.

Risico's van Generatieve AI
Generatieve AI, zoals gebruikt in onze chatbot, is gebaseerd op algoritmen die grote hoeveelheden gegevens analyseren om tekst te genereren. Dit brengt enkele risico's met zich mee, zoals het reproduceren van vooroordelen, het produceren van inconsistente informatie en het niet begrijpen van context op een menselijke manier.

Beperkingen
Onze chatbot heeft beperkingen. Het kan moeite hebben met complexe of zeer gespecialiseerde vragen. Bovendien kan het geen actuele informatie bieden als de kennis vóór onze laatste update (september 2021) valt.

Geen Vervanging voor Menselijk Advies
De chatbot is ontworpen als een hulpmiddel voor algemene informatieve doeleinden. Het is geen vervanging voor professioneel, medisch, juridisch of financieel advies. Als je te maken hebt met belangrijke kwesties, raden we je ten zeerste aan om deskundig advies van gekwalificeerde professionals in te winnen.

Door gebruik te maken van onze chatbot, ga je akkoord met bovengenoemde voorwaarden en begrijp je dat het gebruik van generatieve AI-informatie risico's met zich meebrengt. Wij streven ernaar om onze service te verbeteren en waarderen je feedback om ons te helpen bij dit proces.