Menu Sluiten
Foto voor Bewerkt1

Ik ben Bart Luttels, een energieke en sociale jongen uit het pittoreske Beesel, geboren op 24 oktober 2003. Op mijn 20-jarige leeftijd heb ik al een breed scala aan ervaringen en vaardigheden vergaard. Mijn passie ligt bij technische projecten waarin ik mijn analytische vaardigheden en oplossingsgerichte aanpak kan benutten.

Naar aanleiding van mij opleiding ben ik in 2022 gestart bij VDL Konings, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van metalen onderdelen en medische apparatuur. Daar heb ik bijgedragen aan diverse projecten, zoals het vervaardigen van locatiesystemen en dashboards.

Momenteel bevind ik me in het derde jaar van mijn studie Technische Bedrijfskunde in Eindhoven. Bij deze studie leer ik alles over management, data, economie, techniek en het belangrijkste het analyseren van problemen.

Mijn slogan “AI voor het MKB!” onderstreept mijn toewijding aan het ondersteunen van bedrijven met AI-gedreven oplossingen. Ik specialiseer me in het bouwen van op maat gemaakte AI-chatbots en in het creëren van AI-gestuurde oplossingen die de productiviteit van bedrijven aanzienlijk kunnen verhogen en kostbare tijd kunnen besparen!

Foto achter bewerkt

Opleiding

Opleiding

Bachelor Technische Bedrijskunde | Fontys Hogeschool | 2021-2025

Ervaring

Ervaring

Data Analist VDL Konings | Logistieke verbetering UPS Healthcare | Verbeterplan VDL Fibertech | Verbetertraject HATO Agricultural Lighting

Projecten

Projecten

AI Chatbots voor BBB | AI Infrastructuur bij HATO